29-04-2016 :: Binnenkort 24 uur op 24 naar de supermarkt in Marrakech

De eerste zogenaamde “Openshop” is terug te vinden in de Marokkaanse hoofdstad Casablanca. Op zicht lijkt het een gewone supermarkt, maar toch is er iets bijzonder aan. de Openshop is namelijk zoals de naam reeds aangeeft werkelijk altijd open. Met andere woorden, wanneer je er in de avond achter komt dat je tijdens het winkelen iets belangrijks bent vergeten voor het avondeten kan je dit alsnog even snel gaan halen zonder de hogere prijs van een nachtwinkel te moeten betalen. De ondernemers achter Openshop hebben bekend gemaakt dat ze snel werk willen maken van meer vestigingen waaronder ook in de stad Marrakech.

24 uur op 24 geopend

Als locatie verkiezen de ondernemers in elke stad de meer chiquere wijken. Niet alleen Casablanca en Marrakech moeten zwichten voor de komst van de 24 op 24 supermarkt, ook andere populaire steden zoals Rabat, Tanger en Fez mogen binnenkort een vestiging verwachten. Het assortiment van de Openshop is zeer gevarieerd zoals je dat van een supermarkt gewoon bent. Je zal hier dan ook niet alleen terecht kunnen om sigaretten te kopen, maar wat ook te denken van briefpapier, diepvriesproducten, kant- en klare maaltijden en schoonmaakmiddelen? Welke van deze verschillende artikelen je ook in huis wenst te halen, het zal allemaal zonder probleem mogelijk zijn.

Dag en nacht een levendige stad

Dat Marrakech een dergelijke 24 op 24 supermarkt krijgt is niet zo vreemd. Marrakech is namelijk een stad die werkelijk dag en nacht leeft en daar willen de ondernemers achter de Openshop graag op inspelen. Ga jij binnenkort op vakantie naar Marrakech, heb je een appartement geboekt en ben je onverhoopt vergeten om bepaalde aankopen te doen? In dat geval kan de Openshop dus ongetwijfeld de perfecte oplossing bieden!