15-12-2015 :: La Mamounia beste hotel van de wereld

Het bekende en zeer populaire La Mamounia hotel in Marrakech heeft de prestigieuze World Travel Award gewonnen voor beste hotel op deze planeet. Ieder jaar opnieuw strijden tal van verschillende tophotels voor de titel van beste hotel ter wereld. Dit jaar is deze titel dus weggelegd voor het 5-sterrenhotel La Mamounia welke is gelegen aan de Avenue Bab Jdid in Marrakech.

Het hotel staat niet alleen bekend omwille van haar sprookjesachtige interieur, daarnaast is ook de indrukwekkende spa er eentje om duimen en vingers van af te likken. Dat doe je hier eigenlijk sowieso, want het La Mamounia biedt je als gast zomaar even vier verschillende hotels. In één van de restaurants proef je de typische, plaatselijke keuken terwijl er ook voor liefhebbers van de Franse en Italiaanse keuken een specifieke eettent aanwezig is. Hoe dan ook is in dit hotel alles aanwezig om je een onvergetelijke vakantie te bezorgen in het prachtige Marrakech.

Ook Londense hotels in de prijzen

De World Travel Awards worden niet uitsluitend uitgereikt aan het beste hotel ter wereld. Het Hotel Dorchester in Londen werd bijvoorbeeld uitgeroepen tot beste stadshotel. Het Dukes hotel in de Engelse hoofdstad ging dan weer lopen met de prijs voor beste klassieke hotel in de wereld. Hoe dan ook, of je nu binnenkort een citytrip of een vakantie gaat boeken naar Marrakech of Londen mag het in ieder geval duidelijk zijn welke de beste adresjes zijn om je eens heerlijk te laten verwennen!