Waterparken Marrakech

Marrakech is een ontzettend boeiende stad welke in de praktijk door heel veel uiteenlopende (groepen) mensen wordt bezocht. In eerste instantie zorgt het sprookjesachtige karakter van deze stad ervoor dat ze erg populair is onder koppels. Dit gezegd hebbende is het echter eveneens zo dat heel wat gezinnen ze elk jaar opnieuw bezoeken samen met hun kinderen. In het bijzonder voor deze laatste groep geldt dat ze het ontzettend fijn vinden om tijdens hun vakantie ook even te kunnen vertoeven in een heus waterpark. Geldt dat ook voor jou? Blijf dan zeker en vast verder lezen!

Keuze uit verschillende waterparken in Marrakech

Wie graag een bezoek wil brengen aan een waterpark tijdens zijn of haar vakantie in Marrakech kan daarvoor een keuze maken tussen tal van verschillende mogelijkheden. Enkele opties waar je een keuze tussen kan maken zijn in ieder geval de volgende:

  • Het Oasiria waterpark;
  • De Aqua Fun Club;
  • Het Eden Aquapark;
  • Le Vizir Center;
  • Het Palooza Park;
  • La Plage Rouge;

Een bezoek brengen aan een waterpark in Marrakech kan zorgen voor een aangename afwisseling tussen de gigantische dosis cultuur die je hier voor de kiezen krijgt. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk zo dat je op deze manier ook kan rekenen op de nodige afkoeling. In het bijzonder wanneer je tijdens de maanden juni tot en met september een vakantie boekt naar Marrakech is dit zeker geen overbodige luxe. Bovendien op dit alles is zo’n waterpark ook gewoon ontzettend leuk!

Hoeveel kost een bezoek aan een waterpark in Marrakech?

De prijzen waar je rekening mee moet houden voor een bezoek aan één van de waterparken in Marrakech zijn altijd afhankelijk van het park die je wenst te bezoeken. Gemiddeld kan je rekening houden met een toegangsprijs van gemiddeld zo’n 25 à 30 euro per persoon. Voor kinderen gelden vaak speciale tarieven. Op voorhand je ticketje via het internet boeken kan in bepaalde gevallen ook financieel voordeel opleveren. Het is dus zeker de moeite waard om hier even naar te kijken.

Verblijven in een waterpark in Marrakech? Ook dat is mogelijk!

Bovenstaande informatie heeft reeds duidelijk gemaakt dat er verspreid over Marrakech tal van verschillende waterparken zijn terug te vinden. Niet alleen bieden deze waterparken je stuk voor stuk ontzettend veel plezier, daarnaast bieden ze een welkome afkoeling op (bloed)hete dagen. Wat veel mensen echter niet weten is dat het hier eveneens mogelijk is om te verblijven in een waterpark! Voor het zogenaamde Splashworld Aqua Mirage in Marrakech geldt namelijk dat ze eveneens beschikt over een hotel. Je treft hier glijbanen aan in alle verschillende soorten en maten. Daarnaast zijn er voor de kleinsten ook rustige waterattracties voor handen. Als gast van het hotel beschik je over gratis en bovendien ook onbeperkte toegang tot het waterpark. Eveneens interessant om te weten is dat dit hotel beschikt over een shuttlebus. Deze bus brengt je in amper 20 minuten tijd naar de wereldberoemde Medina van de stad. In de avond kan je in de Splashworld Aqua Mirage ook genieten van een lekker (kinder)menu om duimen en vingers van af te likken. Voor mensen die fan zijn van waterparken of voor zij die samen met de kinderen op vakantie zijn in Marrakech geldt dat een verblijf in dit hotel zomaar meer dan het overwegen waard kan zijn.